marți, 2 iunie 2009

Versiunea IE8 (internet explorer 8), anunţată cu atata fast în campaniile publicitare, a creat în mintea multora iluzia ca va fi un super browser... A trecut ceva vreme de la lansare si mulţi încă spun ca IE8 face diferenta. Eu subliniez ca IE nu a fost niciodata un browser bun si nici nu va fi vreodată .

Dacă cineva are cea mai mica speranta ca IE va depăşi vreodată Mozilla se minte singur. Pentru ca este inserat în Windows (adică se instalează odată cu sistemul de operare) mulţi nu se sinchisesc sa încerce altceva... si continua sa zică: "Îmi merge netu nasol" , " Nu mi se încarcă situ x si y" , "Îmi apare o eroare cand intru pe un site" ....bla-bla-bla... De fapt problema principala este Internet Explorer ,dar majoritatea o ignora.

Dacă foloseşti Internet Explorer fa un click aici sau pe butonul "DOWNLOAD" de mai jos pentru a descarca ultima versiune de Mozilla Firefox. Este gratuit,mult mai sigur,mult mai rapid,disponibil în română si garantez ca nu vei avea NICIODATA nici cea mai mica problema.


Download
După ce îl instalezi lasă un comment în legatură cu aceasta schimbare.
Un widget cool pentru blogul tau!