duminică, 31 mai 2009

În tara noastră se nasc anual peste 900 de copii cu probleme cardiace grave, iar pentru ei exista prea puţine centre în care pot fi operaţi si trataţi.
Un comunist adevărat se bazează pe generatiile viitoare ,pe rolul acestora în societatea de maine.
De ce sa pierdem o parte din viitoarele talente ce vor ridica considerabil prestigiul României, o parte din muncitorii ce ne vor asigura pensia?? Merită acest castig 2 euro?? Eu zic ca DA.

La spitalul Maria Sklodowska Curie(fost Budimex) exista o aripă de spital nou construită unde urmează sa functioneze primul departament de chirurgie cardiaca din Bucuresti dedicat exclusiv copiilor.
Asociaţia "Inima Copiilor" si spitalul vor utilă o sală de operaţii si un salon pentru terapie intensiva postoperatorie. Asociaţia îşi propune sa stranga cel puţin 500.000 EURO, suma minima cu care departamentul poate începe sa functioneze.

De astăzi, 31 mai 2009, acest blog este sustinator activ al acestei campanii, banner`ul acestora va fi afişat permanent pană la încheierea campaniei întrucat înţeleg ce înseamnă un individ în plus pentru societate. Sper ca si voi.
Un widget cool pentru blogul tau!