miercuri, 3 iunie 2009

Am auzit cu ceva timp in urma de cipul biometric si despre rolul sau important in progresul tehnologic si nu numai. Cum romanul este oaia neagra a Europei, s-a gandit el asa ca acest cip este "satana pe pamant". Si crezi ca s-a oprit la a gandi? Ee,da?! prin mintea-i incuiata i-a trecut ideea de a strange semnaturi pentru organizarea "unui sondaj în România prin care poporul să afirme că nu doreşte aceste cipuri"... Zis si facut. Au transformat bisericile in sectii de votare,s-au dus pe la diferite posturi de televiziune unde si-au sustinut aberatiile, au atras ceva adepti.... si gata campania.

Nu aberatiile unora ma deranjeaza,ci faptul ca multi s-au lasat dusi de val si "au inghitit gogoasa fara sa o mestece"; asa au inceput sa apara pe internet bloggerasi care spijina nebuniile a nu`ş ce maicuta, din varful a nu`ş ce delulet, care s-a gandit sa fie celebra.

Am auzit despre aceasta campanie, impotriva progresului tehnologic(zic eu), pe blogul Nuvreaucipul
Sa analizam putin:
  • Din titlu imi dau seama, fie ca autorul habar nu are ce inseamna "a alege" -lucru de care ma indoiesc- , fie ca el nu vrea sa iti ofere libertatea de a alege, ci incearca sa iti intipareasca fortat principiile gaunoase ce le promoveaza. Intai scrie: "impotriveste-te cipului" si "Spune NU cipurilor!" pentru ca apoi: "Tu decizi!!!" .... Sa analizam.. intai ne obliga sa refuzam cipurile, pentru ca ulterior sa ne ofere libertatea de alegere?!
  • Indoielile din titlu sunt inlaturate imediat ce este citit continutulul, bogatia unui blog. Acesta foloseste "scrisul ingrosat" sau/si culoarea rosie pentru a sublinia elementele importante pentru campanie.
DECI, aceasta campanie cu aspect "religios" este 100% anti-progres si incearca sa acapareze cat mai multe persoane intr-un mod agresiv (dpdv verbal). Am speranta ca inca exista romani care nu inghit mancarea nemestecata.
Un widget cool pentru blogul tau!