duminică, 12 iulie 2009

Tot din dorinta de a citi presa am "rasfoit" un articol referitor la modificarea codului rutier sau, mai bine zis, a catorva chestiuni din acesta.
Chestiunile erau acestea :
  1. cei care merg cu dublul vitezei legale si sunt opriti în trafic, ar putea fi retinuti pentru 24 de ore.
  2. soferii vor fi testati cu alcooltestul de fiecare data cand vor fi opriti, iar controalele nu se vor face numai de politistii de la rutiera, ci si de jandarmi si politistii comunitari.
  3. ATV-ul, considerat vehicul de teren accidentat, nu va mai avea ce sa caute pe drumurile publice.
  4. Initiatorii proiectului au venit si cu o propunere cel putin inedita: copacii de pe marginea drumului sa fie taiati, ca sa existe mai putine accidente grave.
La aceste posibile viitoare modificari, cineva cu nickname-ul/username-ul/etc. viorel comenteaza:

110. viorel
Astazi, ora 08:42
: putini oameni au, inainte de a implini 25 de ani, suficienta minte incat sa conduca un vehicul pe drumurile publice ... n'ar trebui sa ti se dea permis de conducere decat dupa ce ai implinit 25 de ani
Raspunsuri:
110.1. Boris Dragomir
Astazi, ora 13:35
: bine ma ca ai tu suficienta minte. Esti tu mai intarziat. d'aia n-ai avut permis pana la 25 de ani. Ori l-ai avut mai devreme, acum ti-a crescut mustata, ai condus si tu cateva mii..si crezi ca le stii pe toate. Uite nu-i asa. Am prieteni, profesionisti inca de la 20 de ani..si merg excelent, n-au avut incidente ori accidente in trafic. Faptul ca exista tineri soferi cu mai putin de 25 ani, asta nu inseamna ca sunt pericole. Si inca o data.. esti intarziat. Experienta se castiga conducand. De la 18-25 = 7 ani de experienta. Cui crezi tu ca-i furi 7 ani din viata ? 7 ani de experienta in trafic inseamna foarte mult. Da, exista tineri care produc accidente, la fel de multi cum exista si oameni mai in varsta. Crede-ma, ca-n materie de inteligenta un pusti de 18 ani iti poate da clasa in orice materie vrei tu, ca sa nu mai zic de cei pana in 25 de ani. Data viitoare Think twice before say once !


  • Dupa cateva comentarii ale altor cititori referitoare la articol si nu la prostiile lui, revine cu:

115. viorel:
Astazi, ora 10:07
iti doresc sa'ti omoare copilu' pe trecerea de pietoni unu' care'i sigur ca nu va pati nimic pentru ca nu o sa semneze procesul verbal
Raspunsuri:
115.1. zdf:
Astazi, ora 11:58
Cata prostie zace in tine, Viorele... Cutremurator...


  • Dupa alte cateva ore, ciudatul revine:

136. viorel
Astazi, ora 13:59
la depasirea cu mai mult de 50 de kilometri pe ora viteza maxima admisa sa ti se confiste pe loc masina

Raspunsuri:
136.4. dany7311
Astazi, ora 19:22
:viorele, iti arde capul ca ghiata! Cand iti fata mintea un pui,sa-mi dai si mie unul! In rest chiar cred ca ar trebui sa consulti un psihiatru!!!
136.3. Hoffa
Astazi, ora 14:39
:Viorele eu zic sa iti confiste si creierul odata cu masina. Asa ai o scuza cand salivezi continuu. In privinta "urarilor" tale zic ca este cazul sa incerci un psiholog, ulterior un psihiatru.
136.2. viorel
Astazi, ora 14:23
:zdf, iti doresc sa fii impreuna cu toata familia ta in masina si sa intre in tine unu cu o masina de teren care circula cu 200 de km pe ora in masina voastra
136.1. zdf
Astazi, ora 14:03
:Mai, du-te ba si te culca; nu mai debita prostii ca poluezi.

  • Hoffa (that`s me) :) Eram tare curios sa vad ce zice... si na ca apare:

144. viorel:
Astazi, ora 16:04
zdf, hoffa, sunt zeci de mii de oameni in tara asta care si'au pierdut un parinte, un frate, un copil , un bunic din cauza celor care gandesc ca voi. va doresc si voia sa patiti ce au patit ei

Raspunsuri:
144.4. viorel
Astazi, ora 19:13
:eu cand vad ca unu' e impotriva unor masuri care sa limiteze numarul mortilor nevinovati pe sosele consider ca ala atenteaza la viata mea si a familiei mele ... cred ca sunt dator sa fac si sa spun orice ca sa'mi apar familia ... oricum astia's greu de oprit ... daca ne mai si purtam cu manusi cu ei s'ar putea sa ne termine in scurt timp
144.3. arbitru
Astazi, ora 17:24
:De acord! Orice altceva,dar fara asemenea „va doresc si voua......”caci mi se pare nu numai neortodoxa dar si un ”blestem” gratuit! Iar acesta din urma, surprinzator, poate avea efect”bumerang”stiati?
144.2. viorel
Astazi, ora 17:00
:unii oameni nu se vad niciodata in postura de victima ... e nevoie sa le reamintim ca ei nu sunt doar smecherii de la volan ci pot ajunge foarte usor victimele altor smecheri
144.1. arbitru
Astazi, ora 16:36
:Domnule,in exprimarea unor cuvinte ar fi mai intelept(daca posedati acesta calitate)sa va abtineti! N-ar tebui sa va permiteti asemenea ”urari”! Hai sa nu exageram! Sunt oameni si oameni!

  • "celor care gandesc ca voi", adica? Eu i-am spus, pe "ocolite", in stilul meu propriu ca e nebun. Din asta si-a dat seama cum gandesc?? Genial, genial nebunu...

156. zdf
Astazi, ora 18:57
:Viorele, eu iti doresc ca de fiecare data cand vei pleca la drum sa te intorci sanatos si fara incidente. Stiu ca ce ai scris e scris la nervi si nu m-am suparat.

Raspunsuri:
156.1. viorel
Astazi, ora 19:18
:multumesc ... scuze ... e greu sa stai tot timpul cu gandul ca viata copilului tau e la mana vreunui psihopat ... d'aia cred ca pedepsele tebuie sa fie foarte aspre ... adica sa'l lovesti pe psihopatu' exact acolo unde il doare mai tare in speranta ca de frica isi va baga mintile in cap .. :)

  • Ei as! Nebunu ma face (indirect) psihopat sau mi se pare mie? Deci asa explica el "urarile" de bine pe care le face?? Ce inteligenta!! Deja ma gandesc sa renunt la scoala de soferi. :))
Un widget cool pentru blogul tau!