joi, 25 iunie 2009

Tot azi am avut placerea de a instala si juca minunatul Prototype.

"Acest joc are la baza un motor grafic propriu, si ne transporta in orasul New York, unde o conspiratie guvernamentala a eliberat asupra populatiei un virus extrem de periculos.

Ne trezim in pielea lui Alex Mercer, care pentru a spori misterul si a creste suspansul povestii sufera de amnezie. Si inecrcand sa ne recapatam memoria, ne trezim in mijlocul acestei conspiratii. Dar pentru a atrage si mai mult, ca in mai toate jocurile moderne, incet incet ne dam seama ca eroul nostru are si puteri supranaturale.

Acesta isi poate absorbi inamicii dupa ce ii invinge, luandu-le amintirile. Totodata, isi poate schimba infatisarea, luand forma inamicilor, sau transformandu-se intr-un umanoid specializat in atac sau aparare. Si beneficiaza si de o forta supraomeneasca, ce-i permite si sa faca acrobatii complexe, salturi de sute de metri sau sa alerge cu viteze impresionante.

Si pe langa campania principala, putem la fel de bine sa hoinarim pe strazile New York-ului, sa facem un tur virtual al orasului. Grafica nu impresioneaza, insa este decenta si suficienta pentru a nu scadea din placerea de a juca Prototype." (Sursa: Arenait)

Este un joc pe care il recomand tuturor. Mai jos este si un mic trailer.

Cerinte minime:
Sistem operare: Windows XP/Vista si DirectX 9.0c/10
Placa video: NVIDIA GeForce 7800 GT 256 MB / ATI Radeon X1800 256 MB
Procesor: Intel Core 2 Duo 1.86 GHz ori AMD Athlon 64 X2 4000+
RAM: 1 GB pentru Windows XP / 2 GB Windows Vista
Spatiu hdd: 8 GB

Un widget cool pentru blogul tau!