joi, 28 mai 2009

LG GD900 Crystal. Iata un model Touchscreen slider cu care LG va incerca sa acapareze atentia consumatorilor.
Telefonul vine cu o tastatura de tip touchpad sensitive care, desi transparenta, cu siguranta va fi greu de trecut cu vederea fata de alte modele.
Tastaura este de tip slide (pe verticala) si este fabricata din plastic transparent cu o oarecare tenta gri pe partea din spate. Caracterele sunt desenate discret pe tastaura de plastic si sunt luminate in alb atunci cand aceasta este activata. Tastatura este de tip touchpad si poate fi folosita ca o alternativa convenabila functiilor multi-touch ale ecranului de 3 inchi, TFT, cu 16M de culori. Ve veti intreba probabil de ce ar mai avea cineva nevoie de o tastatura clasica, fie ea si transparenta, la un telefon cu ecran multi-touch?

Cei de la LG se bazeaza pe faptul ca aceasta tastatura nu este doar un artificiu de design foarte atragator, ci si un instrument util si capabil prin abilitatile de touchpad. Face ca telefonul sa poata fi folosit pentru a naviga in pagini de internet cu mai mare usurinta sau cand se parcurg fisierele din galeria multimedia a telefonului, pentru a nu obstructiona displayul cu degetele.


LG GD900 Crystal

Tastatura transparenta da un aspect, dar si un sentiment futuristic atunci cand este folosita, ceea ce face din LG GD900 Crystal unul dintre modelele la care tastaura va fi folosita cel mai mult in defavoarea ecranului moulti-touch. Asta va necesita si putina atentie in plus la utilizarea telefonului deoarece se pare ca atunci cand tastatura transparenta este scoasa si se afla in palma, aproape toata masa telefonului ramane in zona ecranului, aflata mai sus, ceea l-ar putea face mai usor de scapat din mana, insa acesta nu poate fi decat cel mult un inconvenient minor pentru un telefon atat de spectaculos.

Din punct de vedere tehnic, modelul nu vine cu prea mari noutati, sub "hainele" sale de cristal ascunzandu-se de fapt in mare parte un LG Arena, asta cel putin din specificatiile date pana acum publicitatii despre acest model care desi se pare ca va intra pe piata in curand, nu are inca o data fixa de lansare. Telefonul vine asadar cu receptie GSM quad-band si 3G, dimensiuni de 105 x 52.5 x 13.5 mm si 127 g, 1,5 Giga memorie integrata si suporta card de pana la 16GB, camera foto de 8 Mpixeli cu autofocus si blitz si filmare video (30fps), WI-Fi, Bluetooth 2.1, port micro USB, accelerometru, radio FM, redare format video DivX/XviD, Tv-out, office doc viewer, ecran sensibil la atingere multi touch si un acumulator de 1000mAh.




Un widget cool pentru blogul tau!