marți, 19 mai 2009

Dupa cum se vede, de la ora 3 si pana acum nu am mai scris nimic... De atunci marsaluiesc prin blogurile romanesti, citesc articole a o multime de "colegi de breasla", precum Mircea Badea, de la care aflu ca s-a chinuit o zi intreaga cu instalarea unui "supercalculator"; ce o fi facut bietului calculator nu stiu... cert este ca nici un pc nu si-ar dori sa ajunga pe mana lui Badea.
Daca de la Badea aflu ceva ce stiam deja, de la victor ciutacu aflu... nimic... merg mai departe pe blogul lui Dan Andronic,pe care sincer nu il stiu ,insa m-a surprins dimensiunea fontului... WOW... cred ca si de la 4 m distanta de lcd reuseam sa citesc titlul articolului: "Raspuns la atacurile PSD".
Dupa ce aflu de la iusti cea mai buna metoda de copiat...



Ajung pe blogul: "Intalnire cu Dan Voiculescu", in blogroll`ul "mogulului" vad: Ion Iliescu, fac click si sunt redirectionat catre blog`ul "Echilibru" by Ion Iliescu. Aici no comment.. va las pe voi. Nu de alta dar "bunicuta" nu imi inspira incredere. Asa am citit azi blog`uri pe care sincer nu le-as fi citit niciodata, maine poate repet isprava si o sa incep cu blog`ul Andreei Marin Banica,"nu-i asa?" dupa care o sa alerg spre cel al Mihaelei Radulescu si dupa mai vedem...
Seara placuta tuturor si ne reauzim maine.

Update: In timp ce scriam acest articol,primesc un mass... fac din curiozitate click si sunt trimis pe flu.ro unde aflu "Adevarul gol golut despre zodia ta" adik a mea,ca pe a ta nu o stiu...:))
Eu sunt Rac, citez: "Toata lumea crede ca Racul este intelegator fata de probemele altora. De fapt, foarte rar este sincer. Oamenii care gandesc mai mult ca el (adica majoritatea) il considera superficial. Intotdeauna amana si neglijeaza unele lucruri, motiv pentru care niciodata nu va avea succes. Majoritatea racilor traiesc din ajutorul de somaj. Isi face prieteni foarte repede, dar ii pierde la fel de repede, cand superficialitatea lui devine evidenta. Se foloseste de ceilalti de cate ori are ocazia si nici macar nu este indeajuns de inteligent incat sa ascunda asta."

Asa o fi?? Neah...
Un widget cool pentru blogul tau!